Toyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-R
Toyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-RToyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-R

Toyota Land Cruiser FZJ80 4500 EFI VX-R

id: 31311785
Combi
32 500 €
Fyzické overenie
Preverte si toto vozidlo naším technikom
Nechajte to na nás. Komplexné preverenie vám môže ušetriť až stovky eur.
Overenie vozidla
Vypočítajte si vaše splátky
Autoporadca kalkulačka
Výška akontácie
6500
Dĺžka financovania
4 roky
Cena vozidla
32 500 €
Výška úveru
26 000 €
Mesačná splátka
od 581,83
Mám záujem

Ponuka má informatívny a nezáväzný charakter, je určená pre právnické osoby a fyzické osoby – podnikateľov.

Carvertical check
Online overenie
História vozidla
Skontroluj nájazd km, poškodenia a pôvod vozidla
Spotreba:
Spotreba kombinovaná
17 l
Kombinovaná
Spotreba v meste
19 l
V meste
Spotreba mimo mesta
15 l
Mimo mesta

Emisie:

Euronorma:
Euro 2

Stav vozidla

  • Používané

Výbava:

Ďalšia výbava:

Predám Toyotu Landcruiser FZJ80 (facelift) dovezenú z Dubaja a prihlásenú na Slovensku (staré ŠPZ BA-BIG80 sú k autu). Benzínový motor 4500 s priamym vstrekovaním EFI a výkonom 209 koní., Verzia pre Gulf, najvyššia výbava VX-R so zlatými doplnkami, dvojitou nádržou (sub-fuel spolu cca 150 litrov paliva), dvojitou klímou (aj vzadu), chladničkou a ľadostrojom, hrubými kobercami, 7 sedadlami., Auto nemá žiadnu hrdzu a mechanicky je v 100% stave. Nič na ňom nebúcha, nič na ňom nie je potrené robiť. Od roku 2021 v službe, najazdilo viac ako 20, 000 km bez problémov. Lyžovačky chaty s rodinou, žiadne zabíjanie v teréne. Parkované v suchu v gáraži. Má nové zadné struny, ktoré boli vyležané. Nové BF Goodrich A/T pneu, renovácia elektro v interiéri, fungujúce rádio, klíma, anténa, všetky ukazovatele a podsvietenie funguje. Dorobená Meta s centrálom na diaľku., Nové brzdy vpredu vzadu., Na fotkách nie je vidno, že pôvodné disky boli kompletne zrenovované a strojovo leštené. Bohužial mi uletela jedna puklička, ale dá sa objednať., Je to facelift verzia s piatym kolesom vzadu., A hlavne, čo každý z nejakého dôvodu extrémne potrebuje v meste: má obidve uzávierky diferenciálov, ktoré nikdy nikto nazapne ale sú tam., Štvorkolka a redukcia fungujú. Nie je to stála 4kolka ako európske verzie, je to zadokolka so zapínamím 4kolky aj vo vysokej rýchlosti (High 4). Výhoda nižšia spotreba a menší rajd v meste., Interiér bol prečalúnený, auto už bolo predtým striekané., Auto má zapísaných 7 sedadiel, tretia rada je k autu. Auto má neriadený kat z výroby. Euro 2 ale smrdí jak SAUDI-1., Auto má iba kozmetické chybičky krásy, je to pracant. Predný nárazník je poškriabaný a trebalo by jeho roh nalahovať. Spravím kľudne ja keď sa dohodneme., Fotky nie sú najaktuálnejšie, treba vidno na živo., BIG80 na špz = The Notorious B.I.G., ktorý na 80 jazdil. BéÁBíejDžíejTy sa to číta keby ste chceli vedieť., Nemám záujem o žiadnu výmenu. Pre auto nemám už využitie a miesto. Na Slovensku jazdia dve iné FZJ80 z Kuwaitu, ktoré som doniesol a predal ja tak mi nezabudnite pripomenúť, že tie boli lacnejšie., Auto mám na firme, ktorá je platcom DPH a predávam ho v režime maržovej prirážky, takže to nemá na kupujúceho žiadny vplyv. Na faktúre bude 35, 000 bez DPH a žiadnu DPH kupujúci neplatí (§ 66 zákona o DPH).

Poznámka

Predám Toyotu Landcruiser FZJ80 (facelift) dovezenú z Dubaja a prihlásenú na Slovensku (staré ŠPZ BA-BIG80 sú k autu). Benzínový motor 4500 s priamym vstrekovaním EFI a výkonom 209 koní., Verzia pre Gulf, najvyššia výbava VX-R so zlatými doplnkami, dvojitou nádržou (sub-fuel spolu cca 150 litrov paliva), dvojitou klímou (aj vzadu), chladničkou a ľadostrojom, hrubými kobercami, 7 sedadlami., Auto nemá žiadnu hrdzu a mechanicky je v 100% stave. Nič na ňom nebúcha, nič na ňom nie je potrené robiť. Od roku 2021 v službe, najazdilo viac ako 20,000 km bez problémov. Lyžovačky chaty s rodinou, žiadne zabíjanie v teréne. Parkované v suchu v gáraži. Má nové zadné struny, ktoré boli vyležané. Nové BF Goodrich A/T pneu, renovácia elektro v interiéri, fungujúce rádio, klíma, anténa, všetky ukazovatele a podsvietenie funguje. Dorobená Meta s centrálom na diaľku., Nové brzdy vpredu vzadu., Na fotkách nie je vidno, že pôvodné disky boli kompletne zrenovované a strojovo leštené. Bohužial mi uletela jedna puklička, ale dá sa objednať., Je to facelift verzia s piatym kolesom vzadu., A hlavne, čo každý z nejakého dôvodu extrémne potrebuje v meste: má obidve uzávierky diferenciálov, ktoré nikdy nikto nazapne ale sú tam., Štvorkolka a redukcia fungujú. Nie je to stála 4kolka ako európske verzie, je to zadokolka so zapínamím 4kolky aj vo vysokej rýchlosti (High 4). Výhoda nižšia spotreba a menší rajd v meste., Interiér bol prečalúnený, auto už bolo predtým striekané., Auto má zapísaných 7 sedadiel, tretia rada je k autu. Auto má neriadený kat z výroby. Euro 2 ale smrdí jak SAUDI-1., Auto má iba kozmetické chybičky krásy, je to pracant. Predný nárazník je poškriabaný a trebalo by jeho roh nalahovať. Spravím kľudne ja keď sa dohodneme., Fotky nie sú najaktuálnejšie, treba vidno na živo., BIG80 na špz = The Notorious B.I.G., ktorý na 80 jazdil. BéÁBíejDžíejTy sa to číta keby ste chceli vedieť., Nemám záujem o žiadnu výmenu. Pre auto nemám už využitie a miesto. Na Slovensku jazdia dve iné FZJ80 z Kuwaitu, ktoré som doniesol a predal ja tak mi nezabudnite pripomenúť, že tie boli lacnejšie., Auto mám na firme, ktorá je platcom DPH a predávam ho v režime maržovej prirážky, takže to nemá na kupujúceho žiadny vplyv. Na faktúre bude 35,000 bez DPH a žiadnu DPH kupujúci neplatí (§ 66 zákona o DPH)., Volajte na: 0911195133,.

Jakub

Registrovaný predajca na Autobazar.EU od

Mapa
car-map

Nesedia vám parametre alebo predajca komunikuje zvláštne?

Nahlásiť inzerát
32 500 €Bratislavský kraj (SK)